ANA SAYFA > İZMİR > Çiğli'de Liseler Arası Öykü Ödülü için başvurular başladı

Çiğli'de Liseler Arası Öykü Ödülü için başvurular başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiğli'de Liseler Arası Öykü Ödülü için başvurular başladı

Çiğli Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 102. yıl dönümü kapsamında liseler arası "Gençlik ve Bağımsızlık" temalı öykü ödülü düzenlenecek.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize edeceği öykü ödülüne lisede eğitim gören öğrenciler katılım gösterebilecek. Organizasyonun seçici kurulunda Dilge Güney, Güzin Öztürk, Nalan Yılmaz, Yusuf Çağlayan ve Nevzat Süer Sezgin yer alacak. Başvuruda bulunmak isteyen 14-18 yaş aralığındaki öğrenciler, dosyalarını 9 Nisan 2021 tarihine kadar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne teslim edebilecek. Sonuçlar 19 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek ödül töreninde açıklanacak.

Başkan Gümrükçü: “Tüm gençleri bekliyoruz”
Gençlerin edebiyat ile olan bağını kuvvetlendirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, "Gençlerimizin okuma ve yazma alışkanlığını pekiştirmek ve geliştirmek istiyoruz. Bu doğrultuda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz aracılığıyla liseler arası öykü ödülü düzenlendik. Gençlerimize yazma yeteneklerini sergileyecekleri bir ortam yaratacağız. Edebiyata dair yeni şeyler söylemek isteyen tüm gençlerimizi organizasyonumuza katılmaya bekliyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Efeslim Kart Türkiye'ye umut ışığı oldu
Sonraki Haber BBŞT’ye 6 ödül birden

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?