ANA SAYFA > İZMİR > Çiğli’de kurumsallaşma çalışmaları hız kesmiyor

Çiğli’de kurumsallaşma çalışmaları hız kesmiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiğli’de kurumsallaşma çalışmaları hız kesmiyor

Çiğli Belediyesi’nde Başkan Utku Gümrükçü öncülüğünde başlatılan kalite çalışmaları kapsamında 27 müdürlüğün yönetmeliği kurumsal kimliğe göre revize edilerek standartlaştırıldı.

Çiğli Belediyesi'nin kurumsal kimliğini ön plana çıkarmak, belediye hizmetlerini sürdürülebilir ve ulaşılabilir kılmak adına başlatılan kurumsallaşma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nce sürdürülen kapsamlı çalışmalar neticesinde 27 müdürlük ile birebir görüşülerek kurumsal kimliğe dönüştürülen organizasyon şemaları, görev tanımları, matbu formlar, hizmet standartları ve süreçlerin belirlenmesinden sonraki adım olan yönetmelikler de, Belediye Meclisince oy birliği ile kabul edilerek kullanılmaya başlandı.

Başkan Gümrükçü: “Kurumsal yapımızı çağa uygun inşa ediyoruz”
Çağın gerekliliklerini yakalamak adına kurumsallaşma çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Utku Gümrükçü, “Göreve geldiğimiz günden bu yana kurumsal kimliğimizi oluşturmak adına önemli adımlar attık. 17 olan müdürlük sayımızı 27’ye çıkardık. Hedef birliğini sağladık. Kurum içi iletişimimizi güçlendirdik. Son olarak, Strateji Geliştirme Müdürlüğümüzün yürüttüğü çalışmalar sonucunda tüm müdürlüklerimizin yönetmeliklerini yeniledik. 2022 yılı ile birlikte hizmet kalitemizi ve çeşitliliğimizi artırarak, politikalarımızı sürdürülebilir ve ulaşılabilir kılarak Çiğli'de yaşayan hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Çalışmalarımıza sağladığı katkılardan dolayı mesai arkadaşlarıma ve meclis üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Zübeyde Hanım 1. Kademe Oryantiring Yarışması yarın başlıyor
Sonraki Haber Başkan Sandal’dan kan bağışı çağrısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?