ANA SAYFA > İZMİR > Çiğli Belediyesi’nde Yeni Hedef “Avrupa Spor Kenti” Ödülü

Çiğli Belediyesi’nde Yeni Hedef “Avrupa Spor Kenti” Ödülü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiğli Belediyesi’nde Yeni Hedef  “Avrupa Spor Kenti” Ödülü

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, kent tanınırlığını artırmak ve marka değerini yükseltmek amacıyla Avrupa Spor Kentleri Federasyonu’nun verdiği Avrupa Spor Kenti ödülünü kazanmak için bir buçuk yıllık sportif yatırımları ve gelecek planlamalarını online sunumla anlattı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını dolayısıyla online olarak gerçekleştirilen sunum toplantısına merkezi Brüksel’de olan Avrupa Spor Kentleri Federasyonu Başkanı Francesco Lupatelli ve altı farklı Avrupa ülkesinden komite üyeleri katılım gösterdi. Açılış konuşmasını Başkan Utku Gümrükçü’nün yaptığı sunumda, Çiğli Belediyesi bürokratları ve eğitmenleri; sportif yatırımlardan faaliyette olan branşlara, sporcu sayısından uygulanan eğitim metoduna ve beslenme programına, kısa vadeli hedeflerden uzun soluklu planlamalara kadar birçok konuda detaylı bilgilendirmede bulundu. 

Federasyonu Başkanı Lupatelli “Çiğli için pozitif düşünceler içerisindeyim”
Toplantının kapanış konuşmasını yapan Francosco Lupatelli ise “Çiğli Belediyesi’nin kısa sürede yaptığı sportif yatırımlar dikkat çekici boyutta. Yapılan sunum oldukça etkiliydi. Ödülün Çiğli’ye gitmesi noktasında pozitif düşünceler içerisindeyim” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.  

Başkan Gümrükçü: “Avrupa kenti olacağız”
Çiğli’yi yalnızca ülke içerisinde değil tüm dünyada tanınan ve örnek alınan bir kent haline getirmek amacıyla girişimlerini sürdürdüklerini ifade eden Başkan Gümrükçü, “Kentimize kazandırdığımız Avrupa Diploması ve Avrupa Konseyi Partner Kenti ödüllerinden sonra son olarak Avrupa Spor Kentleri Federasyonu’nun verdiği Avrupa Spor Kenti ödülü için sunumumuzu yaptık. Bir buçuk yıllık süreçteki sportif yatırımlarımızı ve gelecek planlarımızı jüri başkanına ve üyelerine anlattık. Kültür-sanat alanında olduğu kadar sportif anlamda da Çiğlimizi uluslararası mecrada saygı duyulan kentlerinden birisi haline getirmek istiyoruz” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka kadın voleybol takımında 6 pozitif vaka...
Sonraki Haber 5 ayda 5 bin fidan

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?