ANA SAYFA > İZMİR > Çiğli Belediyesi ve hayvan dostlarından büyük işbirliği

Çiğli Belediyesi ve hayvan dostlarından büyük işbirliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiğli Belediyesi ve hayvan dostlarından büyük işbirliği

Çiğli Belediyesi, Belediye Veteriner Hekimler Derneği ve Çiğli Hayvan Hakları Meclisi işbirliğiyle sokak sakinlerine kısırlaştırma operasyonları gerçekleştirildi.

Çiğli Hayvan Hakları Meclisi ve Çiğli Belediyesi’nin çağrısı ile Çiğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne getirilen sokak sakinleri Belediye Veteriner Hekimler Derneği üyesi veteriner hekimler tarafından gün boyu süren operasyonlarla kısırlaştırıldı. 
Çiğli Hayvan Hakları Meclisi ve Çiğlili hayvan dostlarının getirdiği onlarca sokak sakini 8 saatlik operasyonlarla kısırlaştırıldı. Aynı zamanda kısırlaştırma operasyonu sonunda her bir sokak sakinine kimlik numaralarını içeren mikro cipler takıldı. Kuduz aşıları ve iç parazit tedavileri yapılarak hayvan dostlarına telsim edildi. 

Gümrükçü: “Klinik hizmetlerde % 74 artış”
Kısırlaştırma operasyonu sonunda Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü “ Çiğli genelinde yaşayan sokak sakinlerinin popülasyonunu kontrol altına alıp, yaşam kalitesini arttırmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu amaçla Çiğlimizin hayvan dostları ile her geçen gün iş birliğini arttırıyoruz. Bugün gerçekleştirilen operasyonlarla çok sayıda sokak sakinimizin yaşam kalitesini arttırma adına adım attık. Göreve geldiğimizden bu yana sahipsiz hayvanlara yönelik yapılan kısırlaştırma ameliyatlarının sayısında % 43, klinik hizmet verilen hasta hayvan tedavi işlemlerinde ise % 74 oranında artış sağlandı. Benzer adımları atmaya da devam edeceğiz” diyerek Belediye Veteriner Hekimler Derneği üyesi veteriner hekimlere ve Çiğlili hayvan dostlarına teşekkür etti. 

Gümrükçü yapılan çalışmalarla Çiğli’yi hayvan dostu bir kent haline getirdiklerini de vurgulayarak “Farkındalığı artırmak adına birçok yeni proje hazırladık ve yakında uygulamaya geçeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buca Belediyesi Kütüphanesi’nde özel sterilizasyon önlemi
Sonraki Haber Efes Selçuk sokakları bisikletliler için kapatıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?