ANA SAYFA > İZMİR > Çiğli Belediyesi Kurban Bayramına hazır

Çiğli Belediyesi Kurban Bayramına hazır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiğli Belediyesi Kurban Bayramına hazır

Çiğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde kurulan kurban pazarı ve kesim alanlarında incelemelerde bulundu.

Her sene Türkiye'nin farklı şehirlerinden kurban satıcılarının geldiği Kaklıç Kurban Pazarı ile Ataşehir, Evka-2, Evka-5, Egekent, Sasalı ve Harmandalı Mahallelerindeki kesim yerlerinde çalışmalar bu yıl da hız kesmeden devam ediyor. Çiğli Belediyesi ekipleri, kurban satıcıları ve vatandaşlar için hijyenik bir ortam yaratmak adına Kaklıç kurban pazarına; çeşme, tuvalet ve çöp konteynerleri kurdu. Kurban pazarındaki sokaklarda ve çadırlarda süpürme ve ilaçlama çalışmalarında bulundu.

Başkan Gümrükçü: “Sağlıklı bir bayram diliyorum”
Kurban Bayramı ile ilgili hazırlıkları tamamladıklarını ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Bayram boyunca insan sirkülasyonunun fazla olacağı Kaklıç Mahallemizde kurulan kurban pazarı ile kesim noktalarında ihtiyaçları belirleyip gerekli çalışmaları yaptık. Kurban Bayramı’nın Çiğlili hemşehrilerimiz ve misafir edeceğimiz kurban satıcıları açısından sağlıklı ve mutlu bir şekilde geçmesi adına bayram boyunca teyakkuzda olacağız. Bu vesileyle herkesin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Batur: Çocuklar için ne yapsak az
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan Türk Telekom'a

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?