ANA SAYFA > İZMİR > Çiğli Belediyesi depremzedeler için irtibat birimi kurdu

Çiğli Belediyesi depremzedeler için irtibat birimi kurdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiğli Belediyesi depremzedeler için irtibat birimi kurdu

Çiğli Belediyesi, depremin yıkıcı etkisini derinden hisseden Kahramanmaraş ve çevre illerden İzmir’e gelen depremzedelerin ihtiyaçlarına tek bir merkezden çözüm üretmek adına Depremzede İrtibat Birimi kurdu.

Başkan Utku Gümrükçü öncülüğünde depremin yaralarını sarmak için seferberlik ilan eden Çiğli Belediyesi, deprem dolayısıyla geçici süreliğine İzmir’e gelen kadın, çocuk, genç, yaşlı ve engelli yurttaşlar başta olmak üzere depremzedelerin talep ettikleri hizmete ulaşımı konusunda koordinasyonu sağlamak amacıyla Depremzede İrtibat Birimi kurdu. İrtibat Biriminde barınma, beslenme ve tedavi gibi temel ihtiyaçların koordinasyonunun yanı sıra psikolojik destek de sağlanacak. Destek almak isteyen depremzedeler 0232 935 55 35 (2317) numaralı hat üzerinden Çiğli Belediyesi Depremzede İrtibat Birimi ile iletişime geçebilecek.

Başkan Gümrükçü: “Depremzedeleri yalnız hissettirmeyeceğiz”
Depremzede İrtibat Birimi’nin işleyişi hakkında bilgi veren Başkan Gümrükçü, “Çiğli Belediyesi olarak, deprem bölgesinde gerçekleştirilen çalışmalara tüm imkanlarımızla destek oluyoruz. Bu çalışmaların yanı sıra deprem dolayısıyla İzmir’e gelen depremzedelerimizin ihtiyaçlarının karşılanması ve yaşama tekrar entegre edilmesi konusunda gerekli yönlendirmeyi sağlamak için İrtibat Birimimizi kurduk. Belediyemize başvuran tüm yurttaşlarımızın talep ettikleri hizmete ulaşması noktasında kurum ve kuruluşlarla koordinasyonu sağlayacağız. Bu zorlu süreci en kısa sürede atlatmak adına üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi afetzedeler için 24 saat üretimde
Sonraki Haber Bayraklılı kadınlar depremzedelere kışlık kıyafet dikiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?