ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu MHP Başkanını ziyaret etti

Çiftçioğlu MHP Başkanını ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu MHP Başkanını ziyaret etti

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkanı adayı İsmail Çiftçi, MHP Karşıyaka İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Beraberinde Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse ile  Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin Karşıyaka İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, burada MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz ile görüştü, fikir alış verişinde bulundu. 
Çiçeklerle karşılanan İsmail Çiftçioğlu yaptığı açıklamada "Karşıyaka için birlikteyiz, Karşıyaka için hazırız. Cumhur ittifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Başkanımız Sayın Akif Yılmaz'ı ve yönetim kurulunu ziyaret ederek önümüzdeki dönemde yapacağımız çalışmalara ilişkin istişarede bulunduk. Cumhur İttifakı olarak başarının yolunun; inanmaktan ve omuz omuza çalışmaktan geçtiğini çok iyi biliyoruz. Başka alternatif yok; Karşıyaka'yı hak ettiği günlere kavuşturacağız" dedi.
MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, Cumhur İttifakı ortağı olarak İsmail Öictçioğlu'nun kazanması için var güçleriyle çalışacaklarını belitti. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İşçimenler Zübeyde Ana'yı ziyaret etti
Sonraki Haber Moris Karmona'nın imza gününe büyük ilgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?