ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu: Halkımızla kenetleniyoruz...

Çiftçioğlu: Halkımızla kenetleniyoruz...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu: Halkımızla kenetleniyoruz...

Seçim çalışmalarını sürdüren, bugün Bostanlı'yı dolaşan cumhur ittifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, "1 Nisan'dan itibaren her kesimi kucaklayacağız" dedi.

Çalışmalarının çok iyi gittiğini ve Karşıyakalıların kendisini benimsemesinin moralini ve şevkini arttırdığını ifade eden İsmail Çiftçioğlu, "Her kesimden gördüğümüz ilgi ve alakaya çok teşekkür ederim. Bizim doğru, dürüst ve Karşıyaka sevdası ile devam eden çalışmalarımıza vatandaşlarımızın olumlu tepki vermesini görmek mutluluk veriyor. Yapabileceğimiz ve Karşıyakalılara laik olan projelerimizi anlatıyor ve nasıl yapabileceğimizi de iletiyoruz. Vatandaşımız bu projelerimizi alkışlıyor. İnşallah bunun semeresini sandıkta da görürüz" dedi.
Bostanlı'da vatandaşlar ile birbirine kenetlendiklerini ve kendisine gösterilen sevginin karşılığını her zaman vereceğini belirten İsmail Çiftçioğlu  Bostanlı Mahallesi'nin kentin en nadide bölgesi olduğunu ancak son durumunun iç açısı olmadığını üzülerek gördüğünü ve vatandaşların bu konuda şikayette bulunduğunu da sözlerine ekleyip, "Güzel Karşıyaka’mızı hak ettiği değere, sizlerle beraber kavuşturacağız. Bostanlı da bu kentte arzulandığı gibi pırıl pırıl olacak" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP’li Duman: Buca’yı birlikte güzel yarınlara taşıyacağız
Sonraki Haber Soyer: Biyolojik sınırlarımı zorlayarak maksimum çalışmaya gayret ettim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?