ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu gönül sofrasında buluştu…

Çiftçioğlu gönül sofrasında buluştu…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu gönül sofrasında buluştu…

Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Ramazan Ayının ilk iftarını Cumhuriyet Mahallesi Gönül Sofra’sında açtı.

Duaların kabul olması dileğiyle iftar açtıklarını ifade eden Ak Parti ve Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu “Komşularımızla bir arada olmak vce onlarla bu mübarek Ramazan Ayının ilk orucunu hep beraber açmak bize mutluluk verdi. Ramazan ayının bereketiyle bir ve beraberliğimiz daha da pekiştirdik. Herkese soınsuz teşekkür ederim. Tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diliyorum” dedi.
eden Ak Parti ve Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu gündüz saatlerinde de Diyarbakır Çüngüşlüler Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
İsmail Çiftçioğlu , “Diyarbakır Çüngüşlüler Kültür ve Dayanışma Derneği’nde kıymetli hemşerilerimizle bir araya geldik. Karşıyaka’mıza olan hayallerimizi ve projelerimizi konuştuk. Başaracağız ama birlikte başaracağız. Kazanan Karşıyaka olacak” dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir dayanışması Ramazan’da da sürecek
Sonraki Haber Prof. Dr. Görür: İzmir için fay analizi önemli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?