ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu: Çocuklarımızın da yüzü gülecek...

Çiftçioğlu: Çocuklarımızın da yüzü gülecek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu: Çocuklarımızın da yüzü gülecek...

İsmail Çiftçioğlu sabahın erken saatlerinde başladığı seçim çalışmalarını gecenin son saatlerine kadar sürdürüyor. “Sabaha kadar çalışacağız” diyen Cumhur İttifakı ve Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, “Karşıyaka’da çocuklarımız da gülecek” dedi.

Dolaştığı alanlarda çocuklar için etkinlik alanlarının, çocuk bahçelerinin, oyun ve spor alanlarının yetersiz olduğu şikayetlerini sık sık aldığını ve bunları not ederek seçilmesi halinde ilk etapta bu istekleri yerine getireceklerini söyledi.
”Çocuk sevgisinin ve çocukların isteklerini kendi çocuklarımın olması nedeniyle çok iyi bildiğini ve onların isteklerini yerine getireceğini ifade eden İsmail Çiftçioğlu, ”Karşıyaka’da her yüzün gülmesini istiyoruz. Çocuklarımız ağlamasın, üzülmesin ve hasret çekmesin. Bu nedenle onlara oyun, etkinlik ve spor alanları yapacağız. Güven içinde ve huzurlu bir ortamda oynamalarını sağlayacağız. Belediye Başkanlığına seçilmemiz halinde Karşıyaka’da çocuklarımızın da yüzü gülecek” dedi.   

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gazeteci Nathalie Ritzmann Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler'i ziyaret etti
Sonraki Haber Başkan Tugay: Karşıyaka Stadı'nı yapmadılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?