ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu: Bugünkü galibiyet üst ligin müjdecisi...

Çiftçioğlu: Bugünkü galibiyet üst ligin müjdecisi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu: Bugünkü galibiyet üst ligin müjdecisi...

Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka'nın Anadolu Üniversitesi'ni 90+9. dakikada penaltı golüyle yenmesinden sonra yaptığı açıklamada, "Öldük öldük dirildik ama bu galibiyet bir üst ligin müjdecisi" dedi.

Karşılaşma boyunca heyecandan yerinde duramayan hasta denecek kadar Karşıyaka Spor Kulübü taraftarı olan Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, taraftarlar arasında heyecandan ayakta izlediği maçın sonunda  "Tebrikler çocuklar, Şampiyonluk yolunda hep birlikte omuz omuza, Haydi Karşıyaka bu galibiyet bizi kamçılamalı. Daha da sıkı sarılarak hedefe kilitlenmeliyiz. 90+9. dakikada gelen bugünkü galibiyet için takımımızı tebrik ediyorum." dedi.
"Karşıyaka’mızda sporun kalbi daha güçlü atacak" diyen İsmail Çiftçioğlu, maç çıkışı kendisine spor ile ilgili soru soran taraftarlara şu açıklamayı yaptı:
"Öncelik Karşıyaka Spor Kulübü. Elbette yerine yapılacak Karşıyaka Stadı. Karşıyaka Stadı’nın Yerinde Yapılması olmazsa olmazımız. Açık ve kapalı spor alanlarının artırılmasını hedefliyoruz. Her branşta spor kurslarının sayısının artırılması için plan yapacağız. Karşıyaka deniz kenti. Bu nedenle de su sporlarının geliştirilmesi sağlayacağız. Karşıyaka Spor Festivali düzenleyeceğiz. Amatör spor kulüplerine sürekli destek vereceğiz. Onlara saha yapacağız. Karşıyakalı Milli ve Uluslararası Sporcuları destekleme programımız var. Olimpik Yüzme Havuzu ve Kapalı Yüzme Havuzları yapacağız. Karşıyaka adeta spor kenti olacak. Bundan emin olun ve bizi destekleyin." 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Aslanoğlu: Karşıyaka Spor Kulübü’ne 3. lig takımı diyerek dalga geçemezsiniz
Sonraki Haber Cemil Tugay, Bornova Altındağ'da seçmenle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?