ANA SAYFA > İZMİR > CHP'li Yücel'den Vali Ayyıldız'a veda ziyareti

CHP'li Yücel'den Vali Ayyıldız'a veda ziyareti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'li Yücel'den Vali Ayyıldız'a veda ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yayınlanan son Valiler kararnamesiyle Eskişehir Valiliğine atanan İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret ederek, İzmir’e yaptığı hizmetler için teşekkür etti. Ziyarette Yücel’e İl Başkan Yardımcıları Özcan Durmaz ve Saniye Fıçı’da eşlik etti.

4 yıldır İzmir Valisi olarak görev yapan Erol Ayyıldız’ın yayınlanan kararname ile Eskişehir’e atanması sebebiyle Vali Ayyıldız’ı ziyaret eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Ayyıldız’ın İzmir’de herkesle uyum içinde çalışmayı başarmış, kapısı herkese açık olan bir devlet adamı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi;

Sayın Erol Ayyıldız 4 yıldır İzmir’e hizmet eden, her konuda rahatça ulaşabildiğimiz bir devlet adamıydı. İzmir’e devletin valisi olarak hizmetleri oldu. Özellikle kurumlar arası uyuma, kentin huzuruna yönelik gösterdiği çabalar gerçekten önemliydi. Sayın Valimize verdiği emekler ve İzmir’e katkıları için çok teşekkür ediyoruz. Kendisinin yeni görev yeri olan Eskişehir’de de başarılı olacağına inanıyorum. Valimize Eskişehir’de başarılar diliyorum. İzmir, kendisini her zaman yaptığı hizmetler ve olumlu tavrıyla hatırlayacaktır.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız’da ziyaret sebebiyle Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve beraberindekilere teşekkür ederek “4 yıldır görev yaptığı İzmir’in meslek hayatında çok özel bir yeri olduğunu” ifade etti. Ziyaretin sonunda Yücel, Vali Ayyıldız’a Atatürk tablosu hediye etti. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Levent Marina İZDENİZ'in oldu
Sonraki Haber Konak’ta LGS öncesi dezenfektan seferberliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?