ANA SAYFA > İZMİR > CHP'li Yücel'den sert mesaj

CHP'li Yücel'den sert mesaj

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'li Yücel'den sert mesaj

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı’nın esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdiği saha çalışmalarındaki son adresi Karabağlar ilçesi oldu. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İl başkan yardımcılarının sokağa indiği saha çalışmasına, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay’da eşlik etti.

Yapılan saha çalışması sonrasında değerlendirmelerde bulunan CHP İzmir il başkanı Yücel, Türkiye’de yaşamak ve işlerini sürdürmek zorunda olan birçok insanın, kredi ve borçlarla bunu yapmaya çalıştığını, AKP iktidarının en büyük vaadinin de yeni krediler vermek olduğunu belirterek “ Vatandaş bir kriz bitmeden diğer krizlerle karşı karşıya kalıyor ve iktidar tarafından yalnız bırakılıyor. Sorunu yaratanların çözüm olmasını beklemek zaten hayal olurdu” dedi. Yücel, değerlendirmelerini şöyle sürdürdü: "CHP İzmir il örgütü olarak, ilçe başkanlıklarımızla birlikte sahanın nabzını tutmaya, vatandaşımızın derdini dinlemeye ve elimizden geldiğince derman olmaya çalışıyoruz.  Dertlerin neredeyse tamamı ekonomi kaynaklı ve AKP iktidarının sebep olduğu sıkıntılar. İktidar imkanlarıyla çözülmesi gereken sıkıntıları şimdilik çözemiyoruz. Ama bu dertlerin çözümü içinde sandığın geleceği gün milat olacak. Her saha çalışmamızda olduğu gibi, Karabağlar çalışmamızda da esnafımızın elektrik faturası, artan kira ücretleri, sattığının yerine yenisi koyarken zarar etmesi gibi sorunları dinledik ve derdine ortak olduk. İktidara geldiğimizde tüm bu sorunların nasıl çözüleceğini, çözümün çok da zor olmadığını ve öncelikle sorunu çözme iradesi ortaya koyan bir iktidara ihtiyaç olduğunu anlattık. Karabağlarda yaptığımız çalışmada şuna bir kez daha şahit olduk ki, insanlarımızın artık Saray iktidarından hiçbir beklentisi kalmamış. Sarayın nutuklarına, gerçekleşmeyen vaatlerine ve umut tacirliğine kulağını ve gönlünü kapatmış. Seçim yaklaştıkça adalet, kalkınma, iş ve aş vaat eden iktidarı, millet ciddiye almıyor. Vatandaş her yerde şunu soruyor “20 yıldır akılları neredeydi?” Aslında akılları neredeydi o da belli. Daha fazla zenginleşmek, daha çok saray, daha çok uçak, eşe, dosta ve yandaşa daha çok ihale, daha çok gemicik ve daha çok saltanattaydı akılları.  Az kaldı. Millete yapılan zulmünde, AKP aklıyla sömürülen memleketin kötü günleri de sona erecek."

Saha çalışmalarında CHP’den isteklere bakıldığında vatandaşın AKP iktidarına son vermeye hazır olduğunu ifade eden Yücel “ Esnaf, köylü, çiftçi, kadınlar ve gençler saha çalışmalarımızda bizden en çok sandıklara ve oylarına sahip çıkmamızı istiyor. Bunca sıkıntılarına, dertlerine rağmen, vatandaşımızın aklı seçim gününde ve sandıklarda. Bu istekler, halkımızın kafasında mevcut iktidarı bitirdiğinin ve seçim gününü hesap günü olarak gördüğünün göstergesi. Bizlerde vatandaşımızın bu konudaki isteği hakkında çok sıkı çalışıyoruz. Seçim ve Sandık güvenliği konusunda, bundan önce yapılmış tüm seçimlerden çok daha iyi ve örgütlü durumdayız. Vatandaşlarımızın içi bu konuda rahat olsun. Seçim yarın olsa bile, tek bir oyun heba edilmesine izin vermeyecek altyapımız ve örgütlenmemiz hazır” dedi.

KİMLER KATILDI?
CHP İzmir il örgütünce Karabağlar’ da yapılan saha çalışmasında 7 farklı ekip çalışma yürüttü. Yapılan çalışmalara Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in yanı sıra, CHP Karabağlar ilçe başkanı Mehmet Türkbay, CHP il başkan yardımcıları İsmail Yüzer, Özkan Tice, Çetin Özdemir, Görkem Duman, Binali Gül ve Polat Manduz, CHP Karabağlar Kadın ve Gençlik Kolları üyeleriyle birlikte belediye meclis üyeleri de katıldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mahmure Handan Hanım Müzik Aletleri Yapım Atölyesi açıldı
Sonraki Haber Karşıyaka yeniden çıkışa geçmek istiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?