ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP'li Volkan Berber'e saldırı...

CHP'li Volkan Berber'e saldırı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'li Volkan Berber'e saldırı...

Karşıyaka CHP'de siyaset yapan Karşıyakalı kuaför Volkan Berber üç kişi tarafından darp edildi.

İşyerinin bulunduğu Yalı Mahallesi'ndeki sokakta bir süre bekleyen üç şahıs, Berber'in dükkandan dışarı çıkması üzerine saldırıya geçti. Planlı bir saldırıya maruz kaldığını söyleyen Volkan Berber, yaşananları  şöyle anlattı.
*İşyerimden çıktım. Sokağın köşesinde oturan üç kişi beni görünce hemen ayağa kalktılar. Bana laf atarak, “Ne bakıyorsun” dediler. “Bakmıyorum kardeşim, yolumda yürüyorum” dedim. “Hatta ben burada esnafım, hava soğuk, gelin size çay ısmarlayayım” dedim. “Yok, yok, sen bize bakıyorsun” dediler ve üçü birden hücum ettiler. Belli ki olay çıkarmak için gelmişlerdi.
*Tekme ve yumrukla saldırdılar. Darbelerden kurtulmak için kendimi yere bıraktım. O esnada biri yandan suratıma sert bir tekme attı. O zaman yüzüm dağıldı, dudağım ve kaşım patladı, burnum kırıldı. Yüzüme çok sayıda dikiş atıldı. Arabanın içinde beklerken bir hayli alkol almışlar. Bir tanesinde bıçak varmış. Şu anda hastaneyim. tedavimin tamamlanmasından sonra polis merkezine giderek şikayetçi olacağım" .
Yıllarca MHP'de siyaset yaptıktan sonra İYİ Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı'nın kuruculuğunu yaptığını ve daha sonra CHP'ye geçtiğini söyleyen Berber, “Benim şiddetle işim olmaz. Kimseyle bir husumetim yoktur. Ancak etkili bir kitlem vardır ve yaptığım siyasal çalışmalar bazı kesimleri rahatsız etmiş olabilir” dedi. Berber, “Emniyet'in araştırması ile faillerin tespit edileceğine ve adalete teslim edileceğine inanıyorum” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Alaybeyli çocuklara kar getirtti...
Sonraki Haber Bostanlıları bıktıran su kesintisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?