ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP'li Koç: Eleştiriyi karalamaya çevirmek kabul edilemez

CHP'li Koç: Eleştiriyi karalamaya çevirmek kabul edilemez

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'li Koç: Eleştiriyi karalamaya çevirmek kabul edilemez

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, bazı partililerin CHP’ye zarar verecek davranışlarda bulunduğunu belirterek, “Bilgisi olmadan fikri olanlar zarar vermeye devam etmek için çaba göstermesi kabul edilemez” dedi.

Son zamanlarda bazı partililerin, Cumhuriyet Halk Partisi’ne zarar verecek bir hareket ve paylaşımlarda bulunduğunu söyleyerek bir açıklama yaptı. Koç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Zor günlerden geçtiğimiz süreçte, Partisinin üyesi olup ve partisinin iktidar yolunda yürüdüğü yolda yerel yönetimlerin başarısı ön planda tutulması gerekirken kişisel ihtirasların baskın çıkması gereksiz ve anlamsız. Bilgisi olmadan fikri olanlar zarar vermeye devam etmek için çaba göstermesi kabul edilemez. İllaki eleştiri yapacaksan sosyal medyalarda değil karşılıklı veya başka yollarla yapılabilir. Eleştiriyi karalamaya çevirmek kabul edilemez. Karalama yaparak başkasını başarısız göstermeye çalışılması sizleri büyütmez. Bu şekilde davrananlara bir sözüm var siz ülkeniz için iktidar değil kendiniz için iktidar olmak istiyorsunuz. İktidar yoluna girmiş bir Cumhuriyet Halk Partisi’ni kimse karıştırmaya kalkmasın partili dahi olsa disiplin yolu açılacaktır.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kızılay’dan Bornova’ya teşekkür
Sonraki Haber Askıda kurban kampanyası hedefine ulaştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?