ANA SAYFA > İZMİR > CHP'den tarihi miting için İzmir'e davet

CHP'den tarihi miting için İzmir'e davet

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'den tarihi miting için İzmir'e davet

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, 21 Haziran Perşembe günü Muharrem İnce’nin katılımıyla İzmir’de yapılacak ve katılım rekoru beklenen miting için teyakkuzda.

21 Haziran Perşembe günü Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirilecek miting için hazırlıkların son aşamada olduğu belirten, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, mitingin İzmir’de yapılmış en büyük lider mitingi olacağını ifade ederek, tüm İzmirlileri bu tarihi mitinge katılmaya davet etti. Miting hazırlıkları hakkında bilgi veren Yücel, şunları söyledi.

DEVASA PLATFORM, YÜZBİNLERCE BAYRAK

Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce’nin kampanyasında İzmir çok özel bir yer tutuyor. Herkesin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’de bizler gibi, 24 Haziran seçimlerinde İzmir’den gelecek oyların Türkiye geneline yapacağı katkıyla Cumhurbaşkanı olacağına inanıyor. İzmir’in çağdaş, modern, demokrasiden ve adaletten yana tavrının tüm ülkede tamam rüzgarı estireceğini biliyoruz. Tüm bunlar göz önüne alındığında, İzmir mitingimiz tarihi bir misyon üstleniyor. Mitingimizde Muharrem İnce’nin ilk kez kullanacağı devasa bir platform kuruyoruz. Bu platform yaklaşık 3 günde inşa edilecek. Bu miting aynı zamanda adeta bayrak mitingi, adalet mitingi gibi olacak. Yüz binlerce Türk bayrağını, alana gelecek İzmirlilere dağıtacağız. İzmirlilerin sıcaktan çok etkilenmemesi için miting saatimizi 19.00 olarak belirledik. Miting günü meydanda vatandaşlarımıza sürekli olarak su dağıtılacak. Muharrem İnce bugüne kadar harika mitingler yaptı. Gittiği her yerde çok büyük ilgi ve izdiham oluştu. Bu ilgi, Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı seçileceğinin en büyük göstergesidir. Ama İzmir’de 21 Haziran’da yapacağımız miting şimdiye kadar yapılan tüm mitinglerden çok daha kalabalık ve coşkulu olacak. İzmir, Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklandığı günden bu yana Muharrem İnce’nin büyük İzmir mitingini bekliyor. Bu miting, İzmir’de bir seçim için şimdiye kadar yapılmış en büyük miting olacak. O gün Muharrem İnce’yi mahşeri bir kalabalıkla karşılayıp, Sayın İnce ile birlikte en güçlü ‘Tamam’ mesajını İzmir’den vereceğiz.

İZMİR’İN BAŞKALDIRIŞI, TÜRKİYE’NİN KURTULUŞU İÇİN

Tüm Türkiye’de yaşanan Muharrem İnce rüzgarının İzmir’de tarifsiz bir coşkuya dönüşeceğini söyleyen Deniz Yücel “İzmir 16 yıllık AKP ve Erdoğan ayrımcılığından en büyük payı alan kent olmaktan, özgürlüğüne vurulan prangalardan, İktidar kanadından sürekli olarak duyduğu hakaretlerden, gençlerimiz sokakta başlayıp sosyal medyaya ulaşan baskılardan, kadınlarımız ikinci sınıf muamele görmekten, işçilerimiz emeklilerimiz sürekli haklarının gasp edilmesinden artık bıktı. 21 Haziran Perşembe günü, tüm bu baskılara İzmir’in tek vücut olarak baş kaldırışının ve Muharrem İnce ile birlikte kurtuluşun tarihi olacaktır. Bu miting bir siyasi parti mitingi değil, bu ülkeyi çıkarsız seven, milletimizin birliğine, Atatürk’ün kurduğu cumhuriyete inanan herkesin mitingi olacaktır.  Bu tarihi mitinge genci yaşlısı, kadını erkeği, tüm İzmirlileri davet ediyoruz. İzmir’in tüm spor kulüplerinin taraftarlarını formalarıyla, kadınlarımızı sloganlarıyla, sendikalarımızı, tüm meslek birliklerimizi, hemşeri derneklerimizi kısacası Muharrem İnce ile İzmir’de yazılacak tarihe şahitlik etmek, hatta bu tarihi yazmak isteyen tüm İzmirlileri, 21 Haziran Perşembe günü, saat 19.00’da Gündoğdu meydanına bekliyoruz. Ailenizi, dostunuzu, mahallenizi, iş arkadaşlarınızı toplayın, bayrağınızı elinize alın gelin. O gün İzmir’in farkını dünyaya birlikte gösterelim.” dedi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka karar aşamasında
Sonraki Haber Seçim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?