ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka'nın yeni yıl dileği iktidar...

CHP Karşıyaka'nın yeni yıl dileği iktidar...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka'nın yeni yıl dileği iktidar...

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanlığı, yeni yıl kutlama etkinliği gerçekleştirdi.

2022 yılının değerlendirmesinin yapıldığı etkinlikte yeni yılda iktidar dileğinde bulunuldu. Parti üyeleri, genel seçim için çok sıkı çalıştıklarını ifade etti. İlçe yönetiminin yanı sıra Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın da katıldığı kutlamada, yeni yıl pastası da kesildi. 

İnsani Gelişmişlik Raporu’nda İzmir birincisi Türkiye 7. seçilen Karşıyaka ile gurur duyduklarını belirten Başkan Cemil Tugay, “Son günlerde yeni yıl kutlamaları için ziyaretler geçekleştiriyorum. Her gittiğimiz yerde ister istemez konu siyasete geliyor. Daha önce vatandaş sadece kent sorunlarını dile getirirdi. Ancak gündem bu günlerde daha farklı. Seçim herkesin gündeminde. Herkes duyarlı ve seçmen gerçekten değişimde kesin kararlı. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Herkesin tek bir derdi var: ‘Enflasyon bir an önce düşsün.’ Dengesiz ve kötü bir ortam var ne yazık ki. 2023 yılı bizler için çok önemli çünkü ülkemizin kuruluşunun 100. Yılı. Bizler de var gücümüzle çalışacağız ve kazanacağız. 2022 yılının son günlerinde Karşıyaka’mız Türkiye’nin en gelişmiş 7. İlçesi konumuna yükseldi. Bu da bizi çok mutlu etti. Demek ki yaptığımız çalışmalar doğruymuş. Yeni yılda daha iyi konumlara yükselmek istiyoruz. Herkesin yeni yılı kutlu olsun” diye konuştu. 

2023 yılı seçimleri için görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan eski ilçe Başkanı Serdar Koç da, “Değerli arkadaşlarım. Karşıyaka Belediye başkanımızın değerli düşünceleri için kendisine çok teşekkür ederim. Başkanımız her şeyi açık ve net bir şekilde anlattı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hediye ettiği demokratik, laik cumhuriyetin 100 yılını geride bırakmaya hazırlanıyoruz.  İkinci yüzyıla 2023 yılında gireceğiz. İkinci yüzyılı bizler ve bizlerin çocukları devam ettirecek. Buna inanıyorum. Seçim sürecinde karışımıza çıkacak her türlü sorunu aşacağız ve seçimi kazanacağız. Tek temennim yeni yılımız bize sağlık, mutluluk, adalet getirsin” dedi.

Başkan Tugay, ilçe başkanlığının ardından çarşı esnafının ve vatandaşların yeni yılını kutladı. Sohbet etti. Daha sonra Gazeteci-Yazar Okan Yüksel’i de evinde ziyaret eden Tugay, “Bizim için çok değerlisiniz. İyi ki varsınız. Ne mutlu bize” diye konuştu. Başkan Tugay’a kitabını armağan eden Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hayko Cepkin İzmir’i salladı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan Bahçeşehir maçı hakemlerine tepki

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?