ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka’dan esnafa: Derdiniz derdimizdir

CHP Karşıyaka’dan esnafa: Derdiniz derdimizdir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka’dan esnafa: Derdiniz derdimizdir

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı daha önce CHP İl Başkanı Av. Deniz Yücel’in de katıldığı esnaf toplantısının ardından sahaya çıktı.

Karşıyaka İlçe Başkanlığı esnaf toplantısında elde edilen sonuçlar ile CHP Genel Merkezi tarafından hazırlanan esnafa yönelik 17 maddelik çözüm önerisinin örtüşmesi üzerine harekete geçti. Sorunlar ve sorunlara getirilmesi gereken çözüm önerileri bildiri haline getirilerek Karşıyaka esnafına dağıtıldı. 

5000 adet broşürün tüm Karşıyaka esnafına dağıtıldığı çalışmada; CHP Enerji ve Altyapı Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, İlçe Başkanı M. Serdar Koç’a eşlik ederek esnafın sorunlarını bir kez daha yerinde dinledi. Çalışma Karşıyaka esnafı tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Semih Erden 5 yıllık sevgilisi ile evlendi
Sonraki Haber Turuncu Çember hijyen sertifikalı uçuşlar İzmir’den başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?