ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı İldeniz sahada

CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı İldeniz sahada

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı İldeniz sahada

Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidara gelmeleri halinde hayata geçirecekleri vaatleri ve şu an yürürlükte olan Yaşam Hak projesini vatandaşlara aktarmaya devam eden CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı Alev İldeniz: "Göreve geldiğimiz günden beri büyük bir heyecan ve istekle durmadan çalışıyoruz" dedi.

Her hafta esnaf ve ev ziyaretlerini düzenli olarak yaptıklarını kaydeden İldeniz: "Karşıyaka'mızdaki tüm mahallelerimizde esnafa dokunduk, ev ev gezerek Aile Destekleri Sigortası projemizi anlattık ve seçimlere kadar da her bir vatandaşımızın elini sıkmaya devam edeceğiz. CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanlığı olarak; gönüllü kadınlarımız ile birlikte iktidar ateşini Karşıyaka' dan, Karşıyakalı kadınlarla yakmaya kararlıyız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Efes Selçuk İklim Atölyeleri başlıyor
Sonraki Haber Bostanlıspor MuayThai'de yine şampiyon

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?