ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım: 19 İlçe Kılıçdaroğlu'nun yanında

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım: 19 İlçe Kılıçdaroğlu'nun yanında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım: 19 İlçe Kılıçdaroğlu'nun yanında

İzmirli 19 CHP ilçe başkanı, olağanüstü kongre isteyen muhaliflere karşı Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında durma kararı aldıklarını açıkladı.

Toplantıya katılan ilçe başkanları adına açıklama yapan Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, CHP kurultay delegelerinin Cumhuriyetin delegeleri olduğunu söyledi. İzmir'deki 19 ilçe başkanının bu toplantıyı yapmaktaki amacının süreci değerlendirmek olduğunu kaydeden Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasında durduklarını ifade etti. Kılıçdaroğlu'na karşı haksızlık yapıldığını, kendilerinin de bu haksızlıkları söylemek ve İzmir örgütü olarak liderlerinin arkasında durduklarını belirtmek için açıkça karar aldıklarını ifade eden Uğur Yıldırım, "Delegelere açık çağrımız var; CHPkurultay delegeleri Cumhuriyetin delegeleridir. Kuvayı Milliye ruhu ile hareket eden, Erzurum ve Amasya kongrelerini yapanlar gibi kurultay delegeleridir. Bizim delegelerimiz hiçbir baskı, şantaj ve tehdide boyun eğmeksizin partisinin genel başkanının arkasında durmaya devam edecektir" dedi.
Ayrışmak istemediklerini de ifade eden Uğur Yıldırım, "Genel Başkanımızın önderliğinde stratejilerimizi belirleyerek yerel seçimlere hazırlanmalıyız. Bu bir irade beyanıdır. Genel Başkanımız da bu süreci iyi değerlendirerek örgütlerin sesine kulak verecektir. İl Başkanı Deniz Yücel'in yaptığı açıklama ve değerlendirmelere destek veriyoruz, yanındayız" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'de Kaptan Mustafa 10 yıl sonra 3.ligde oynayacak
Sonraki Haber Kızılay Karşıyaka’da Kurban Bağışlarını almaya başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?