ANA SAYFA > İZMİR > CHP İzmir yeni il başkanından Kılıçdaroğlu'na ziyaret

CHP İzmir yeni il başkanından Kılıçdaroğlu'na ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İzmir yeni il başkanından Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu kararıyla, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı görevine getirilen Şenol Aslanoğlu, Ankara’ya giderek parti genel merkezinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaretin amacının kendisine verilen onurlu görev için teşekkür etmek olduğunu söyleyen Aslanoğlu’na, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’de eşlik etti. CHP İzmir’in yeni il başkanı olan Aslanoğlu ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ile birlikte, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettik. Bu ziyaretin amacı, artık millet iktidarının kuruluşuna günler kalmışken, İzmir gibi Türkiye’nin gözbebeği bir kentte, partimizin il başkanlığı gibi önemli ve onurlu bir göreve beni layık görmesinden dolayı teşekkürlerimi sunmaktı.
Böylesine önemli günlerden geçerken, Türkiye'de çok büyük işlere imza atan, muhalefetteyken iktidardaymışçasına, Emekliye 2 Maaş ikramiyeyi verdiren, 3600 Ek göstergeyi yasalaştıran ve EYT’nin çıkarılmasını sağlamış olan Sayın Genel Başkanımızın, bu inanılmaz performansını bizlerde örgütümüz ile birlikte İzmir’de ortaya koyacağız. Bunun sözünü Sayın Genel Başkanımıza verdik. İzmir'in Millet iktidarına, hem sahada hem sandıkta en büyük katkıyı vermesi için gecemizi gündüzümüze katacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.  
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akdeniz’in ekoloji akademisyenleri İzmir’de buluşuyor
Sonraki Haber İmece Çini Grubu'nun sergisi YKSM'de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?