ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP İzmir Milletvekili Adayı Yücel, Karşıyaka'da esnafla bir araya geldi

CHP İzmir Milletvekili Adayı Yücel, Karşıyaka'da esnafla bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İzmir Milletvekili Adayı Yücel, Karşıyaka'da esnafla bir araya geldi

Karşıyaka’da Çarşı esnafıyla ve Bostanlı Sanayici ve İşadamları Derneği üyeleriyle biraraya gelen CHP İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, iktidarın yandaş politikasını eleştirerek, “Esnafımız ekonomimizin can damarları ancak yandaşlarına para kazandırmaktan başka kimseyle ilgilenmeyen iktidar, sizleri kaderlerinize terk etmiş durumda. Bir şey değişir her şey değişir, size söz omuzlarınızdaki bu ağır yükü alacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, Karşıyaka’da devam ettiği seçim çalışmalarında örgüt, iş insanları ve Karşıyakalılarla buluştu. Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nda ilçe başkanı, yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ve partililerin karşıladığı Yücel, her seçim rekorlar kıran Karşıyaka’nın bu kritik seçimde kendi rekorunu kırmasını istedi. Karşıyaka örgütünün motivasyonu ve dinamiğinin her zaman örnek olduğunu belirten Yücel, “Demokrasinin, Cumhuriyetin, Mustafa Kemal Atatürk’ün ve hoşgörünün başkenti Karşıyaka’da olmaktan ve sizlerle yıllardır olduğu gibi bu kez aydınlığa giden yolumuzda yürümekten çok mutluyum. Demokrasiyi en üst seviyede hissettiren güzel Karşıyakamızın bu seçimde daha da güzel sonuçlar alacağından eminim. Ben de sizlerin Meclis’teki güçlü sesi olarak çalışacağım. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığında Millet İttifakı olarak sizlerle birlikte hepimiz için, geleceğimiz için, esnafımız, köylümüz, çocuklarımız için yepyeni yarınlar kuracağız. Burası Karşıyaka Çarşı’nın ortası her gün esnafın ve Çarşı’dan geçen binlerce insanın halini, insanların ekonomik sıkıntısına şahit oluyorsunuz. Hepsini ziyaret edin ve söz verin, bunların hepsinin biteceğine dair sözünüzü verin” dedi.

‘BİR ŞEY DEĞİŞİR, HER ŞEY DEĞİŞİR’
Karşıyaka Çarşı esnafını da ziyaret eden CHP Adayı Yücel, sevgi gösterisiyle kendisini karşılayan esnafın ekonomik açıdan artık yüzünün güleceğinin müjdelerini verdi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı Cumhurbaşkanlığındaki ilk 100 günde yapacakları arasında Esnaf Bakanlığı kurulacağını, esnafın faiz borçlarının silineceğini, esnafın kira stopaj vergisinin sıfırlanacağını anlatan Yücel, “Bu ülkede her kesimin sorunu olduğunu, yeni doğan bebelerimizin bile sorunla doğduğunu biliyoruz. Esnafımız ekonomimizin can damarları ancak yandaşlarına para kazandırmaktan başka kimseyle ilgilenmeyen iktidar, sizleri kaderlerinize terk etmiş durumda. Bir şey değişir her şey değişir, size söz omuzlarınızdaki bu ağır yükü alacağız” diye konuştu. Bostanlı’da parkta karşılaştığı kadınlarla enerjisini yükselten Yücel, “Sizlerin inancı ve manevi destekleriyle başaracağız” dedi.

İLK 100 GÜNDE ESNAF VE İŞ İNSANLARINA DOKUNACAK ÇALIŞMALARI ANLATTI
Bostanlı Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği’nde (BESİAD) iş insanlarıyla bir araya gelen CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Deniz Yücel, piyasadaki yangına son verecek çalışmaların hazır olduğunu anlattı. Yücel, “Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu bugün açıkladı. İlk 100 günde tüm lüks giderleri kısarak bile önemli bir ekonomik girdi sağlanacak. Bu hepimizin evindeki yangına son vereceğiz! Çok değil ilk 100 günde Tarım ve Gıda Güvenliği Bakanlığı kurulacak, pahalılığın önüne geçmek için acil eylem planı hazırlanacak. Kamu Özel İşbirliği projelerinde “Dolar, Avro” bazlı soyguna son verilecek. Yükümlülükler TL'ye çevrilecek… Devletin ve milletimizin soyulmasına izin verilmeyecek… 418 milyar dolar bu milletin cebine konulacak… Milliyetçilik demek Türk Lirasının değerini korumaktır bunu bu topraklarda ticaret yapmaya çalışan sizler çok daha iyi biliyorsunuz. Savurganlığa son vereceğiz, israf olmayacak. İsrafı önleme Saray'dan başlayacak. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Çankaya Köşkü'ne taşınacak. 16 uçaklı bir Cumhurbaşkanı olmayacak. Devleti yöneten, israfı itibar olarak görmeyecek. Cumhurbaşkanı yaşayış tarzı itibariyle topluma örnek olacak… Bunlar bizim hepimizin hayali ama artık gerçekleşiyor. Bizler ve partiler geçicidir ama devlet bakidir. Bu yüzden sizlerin desteği çok kıymetli, hep birlikte ele ele vereceğiz, birleşe birleşe kazanacağız!” açıklamalarını yaptı.

KEMALPAŞALILARLA İFTARDA BULUŞTU
Programını CHP Kemalpaşa İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftarla tamamlayan CHP Adayı Deniz Yücel, yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinde Kemalpaşalılarla buluştu, sohbet etti. Ramazanın bolluğu ve bereketinin dayanışmaya yansıdığı güzel buluşmada heyecanla kendisini karşılayan yüzlerce yurttaşla bir araya geldi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka kendine geldi...
Sonraki Haber Depremzedelere umut olacak sergi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?