ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP İzmir Milletvekili Adayı Gökçe Gökçen'den Zübeyde Ana'ya ziyaret

CHP İzmir Milletvekili Adayı Gökçe Gökçen'den Zübeyde Ana'ya ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İzmir Milletvekili Adayı Gökçe Gökçen'den Zübeyde Ana'ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Gökçe Gökçen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Atatürk’ün Annesi Zübeyde Hanım’ın Anıt mezarını ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın da eşlik ettiği Gökçen, kendisiyle aynı anda mezar ziyaretine gelen 2 yaşındaki İlke ve 6 yaşındaki ablası Beril ile de sohbet etti. İki kardeşle birlikte anıt mezara karanfil bırakan Gökçen, daha sonra Zübeyde Hanım Çay Bahçesi’nde oturan vatandaşlarla da bayramlaştı. Vatandaşlar Gökçen’e başarı dileklerini iletti. Gökçen ardından Başkan Tugay ile Karşıyaka Spor Kulübü ve Darüşşafaka arasında Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanan basketbol maçını izledi.  
 
Milletvekili Adayı Gökçe Gökçen, “103 yıl önce ulusal egemenliğin ilan egemenliğimizin ilan edildiği bugün büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün saygıdeğer annesi Zübeyde Hanımı ziyaret ettim. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü yetiştiren Zübeyde Hanımı saygı ve minnetle anıyorum. Oğulunun bize gösterdiği yolda 14 Mayıs’ta cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının demokrasi ile taçlandırılacağının sözünü verdik” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Darüşşafaka'ya fark attı
Sonraki Haber Karşıyaka, Çatalcaspor ile yenişemedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?