ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Çiğli İlçe Başkanı Özcan'dan Karşıyaka Ege Makedonya Göçmenleri Derneği'ne ziyaret

CHP Çiğli İlçe Başkanı Özcan'dan Karşıyaka Ege Makedonya Göçmenleri Derneği'ne ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Çiğli İlçe Başkanı Özcan'dan Karşıyaka Ege Makedonya Göçmenleri Derneği'ne ziyaret

Karşıyaka Ege Makedonya Göçmenleri Derneği (EGEMAKGÖÇ) açıldığı günden itibaren “hayırlı olsun” ziyaretlerin ardı arkası kesilmiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, yönetim kurulu üyeleri, CHP Çiğli Belediye Meclis üyesi Eylem Özdemir, CHP Çiğli kadın ve gençlik kolları temsilcileri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, kendisinin de bir süre sivil toplum örgütlerinde ve derneklerde yöneticilik yaptığını ve görev aldığını söyledi. Derneklerin köylerine ve yörelerine bir takım desteklerde bulunduğunu dile getiren Özcan, “Onun için derneklerimiz çok önemli. Ben derneklere gerçekten destek verilmesinden yanayım. Makedonya göçmeni vatandaşlarımız birçok yerde bulunuyor. Bizler her zaman yanınızdayız, bizlerin üzerine düşen bir görev olursa her zaman yapmaya hazırız” dedi.
 
 EGEMAKGÖÇ Dernek Başkanı Serdar Bahar da kurulduğu günden beri derneklerine çeşitli kamu, kurum ve kişiler tarafından ardı ardına yapılan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernek olarak siyasetüstü çalışmaların içinde olduklarına vurgu yapan Bahar, “Her partiye aynı mesafedeyiz. Tabi ki herkesin bireysel olarak siyasi görüşü vardır. Bizler dernek olarak temsil ettiğimiz toplumun aracısıyız. Aslında çözüm bekleyen sorunlarını sizlere aktarmak dernek olarak bizlerin görevi. Sorunların çözülmesi için zaman zaman sizlerden de yardım isteyebiliriz Derneğimiz Yukarı Vranofça'dan Türkiye’ye göç eden ailelerin kurduğu bir dernek. 1955 yılında Yukarı Vranofça'dan serbest göçmen olarak Çiğli’ye gelmişler, şimdi Çiğli ve Karşıyaka'da yaşamlarını devam ettiriyorlar” dedi.
 
 EGEMAKGÖÇ derneği 2011 kurucu başkanı ve yeni yönetimde de yönetim kurulu üyesi olarak yer alan Kemal Uzunkaya geldikleri yer olan Köprülü'ye bağlı Yukarı Vranofça’nın coğrafi konumu hakkında ve gelen aileler hakkında bilgili verdi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Barış Tezer'in fotoğrafı büyüdüğü parkta...
Sonraki Haber Buca’nın efsanevi şairi unutulmadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?