ANA SAYFA > İZMİR > CHP Çiğli Belediye başkan adayı değişti

CHP Çiğli Belediye başkan adayı değişti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Çiğli Belediye başkan adayı değişti

CHP'de Çiğli Belediye başkan adayı gösterilen Uygar Yıldırım'ın gelen tepkilerin ardından adaylıktan alındı. Kulislere düşen bilgilere göre Yıldırım'ın yerine Onur Emrah Yıldız aday gösterilecek.

Adayların açıklandığı ilk saatten itibaren Çiğli CHP ilçe binası önünde toplanan bir grup, Çiğli Belediye Başkan adayı olarak Uygar Yıldırım'ın belirlenmesini protesto etti. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın önerisi üzerine listede olduğu iddia edilen Yıldırım, "ithal" ve "çocuk" aday olarak nitelendirildi. Bina önünde gece geç saatlere kadar "Ankara şaşırma, sabrımızı taşırma" sloganları ile bekleyiş devam etti. Protesto gösterisinde ayrıca "Ağbaba elini Çiğli'den çek" sloganları da dikkat çekti.

İlçe örgütünden gelen tepkiler sonrası CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun Uygar Yıldırım'ı Çiğli'de aday göstermeyeceği öğrenildi. Kulislere düşen bilgilere göre bu kapsamda Yıldırım'ın yerine Onur Emrah Yıldız'ın ismi Parti Meclisi'ne sunuldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soyer: Vicdanımız rahat, başımız dik
Sonraki Haber Karşıyaka’da Sevgililer Günü Pazarı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?