ANA SAYFA > MAGAZİN > CHP Başkanı Serdar Koç'un kızı evlendi..

CHP Başkanı Serdar Koç'un kızı evlendi..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Başkanı Serdar Koç'un kızı evlendi..

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç'un kızı Av. Cansu Koç, Son Mühür TV, Son Mühür Gazetesi ve Radyo Ege'yi bünyesinde barındıran Kandemir Medya'nın Ceosu Hakan Kandemir ile evlendi.

Bayraklı Arena'da düzenlenen düğünle dünya evine giren genç çifti Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ve yönetim kurulu üyesi Esat Erçetingöz'ünde bulunduğu kalabalık bir davetli grubu yanlız bırakmadı.
Çiftin nikahını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kıydı. Şahitliklerini ise Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, CHP İzmir Milletvekilleri Kani Beko, Tacettin Bayır, Kamil Oktay Sıngır, Ednan Aslan, Mahur Polat ve CHP İl Başkanı Deniz Yücel'den oluşan kalabalık bir gurup yaptı. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer Gaziler Günü törenine katıldı
Sonraki Haber Foça'nın Süslü Kadınları pedala bastı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?