ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Alaybey delege seçimleri iptal edildi

CHP Alaybey delege seçimleri iptal edildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Alaybey delege seçimleri iptal edildi

CHP İzmir'de mahalle delege seçimleri sürerken, sandık güvenliği sağlanmadığı için iptal edilmesi için başvuruda bulunulan Karşıyaka ilçesi Alaybey Mahallesi delege seçimleri il yönetimi tarafından iptal edildi.

CHP İzmir'de mahalle delege seçimleri 8 Kasım'dan bu yana sürüyor. Karşıyaka'nın Alaybey Mahallesinde beyaz ve mavi listelerinin yarıştığı seçimde gerginlik yaşanmıştı. Alaybey'deki seçimi 125 oyla Adnan Alabay'ın desteklediği beyaz liste kazanırken, Sedredil Coşkuner'in desteklediği mavi liste 99 oyda kalmıştı. Sandık güvenliği sağlanmadığı için CHP İl Başkanı'na iptal edilmesi için başvurulan Alaybey'deki delege seçimlerinin il yönetimi tarafından iptal edildiği öğrenildi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Hollanda'da galibiyet arıyor
Sonraki Haber Bostanlı sahilinde caretta caretta alarmı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?