ANA SAYFA > İZMİR > Çeşme’de Meslek Fabrikası hayata geçirildi

Çeşme’de Meslek Fabrikası hayata geçirildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çeşme’de Meslek Fabrikası hayata geçirildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Çeşme Belediyesi işbirliğiyle Çeşme’de Meslek Fabrikası kuruldu. Germiyan Masal Evi’nde gerçekleştirilen kurslarla ekonominin kalkınması, rekabet gücünün ve istihdamın artırılması, nitelikli insan kaynağının çeşitlenmesi amaçlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir'in çeşitli ilçelerinde hayata geçirilen Meslek Fabrikası Meslek Edinme Eğitimleri yerelde kalkındırmayı sağlamak amacıyla mesleki bilgi ve becerileri geliştirmeye yönelik ücretsiz kurslar veriyor.
 
Haftanın 5 günü Muhallebicilik ve Pastacılık Kursu veriliyor
Çeşme’de haftanın beş günü verilen Muhallebicilik ve Pastacılık Kursu ile eğitimlere başlayan Meslek Fabrikası yoğun ilgi görüyor. Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e teşekkür ederek, Meslek Fabrikası’nın Çeşme’ye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Oran, “Çeşme’de hayata geçirdiğimiz Masal Evleri’nde annelerimiz meslek edinme kursları görürken çocuklarımız eğitim alıyor. Annelerimizin ekonomik hayata katılması açısından bu eğitimlerin faydası oldukça büyük. Kurslarımız her geçen gün gelişerek devam edecek” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Batur’dan Gıda Çarşısı esnafına destek teşekkürü
Sonraki Haber 19 Yaşındayız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?