ANA SAYFA > İZMİR > Çeşme Belediyesi'nden İstanbullulara afişli 23 Haziran uyarısı

Çeşme Belediyesi'nden İstanbullulara afişli 23 Haziran uyarısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çeşme Belediyesi'nden İstanbullulara afişli 23 Haziran uyarısı

Çeşme Belediyesi sosyal medyada, İstanbulular'a yönelik yayınladığı afişli mesajla, "Fırtına nedeniyle 23 Haziran'da Çeşme'de denize girmek, hatta ilçemize gelmek tehlikeli ve yasaktır" dedi.

Çeşme Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belediyesi seçimlerinin iptal edilmesi ve 23 Haziran tarihinde seçimi yenileme kararı üzerine, sosyal medyada yayınladığı afiş ile İstanbullular'a seçim günü Çeşme'ye gelmeme uyarısında bulundu. 

Çeşme Belediyesi'nin sosyal medya sayfalarında, Belediye Başkanı Ekrem Oran imzasıyla yayınlanan afişli mesajda; "Uyarı! İstanbul'dan gelen bir fırtına nedeniyle, sahillerimizden, 23 Haziran günü denize girmek, hatta ilçemize gelmek tehlikeli ve yasaktır" denildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İndirimli saatlerde toplu taşıma kullanımı yüzde 18 arttı
Sonraki Haber Konak Belediyesi'nden 100. yıla muhteşem kutlama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?