ANA SAYFA > SPOR > Cenk Özbey: Hissettim...

Cenk Özbey: Hissettim...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cenk Özbey: Hissettim...

Karşıyaka'da Elazığ Belediyespor karşılaşmasının 90+5'inci dakikasında attığı frikik golüyle takımına 3 puan kazandıran stoper Cenk Özbey, şutun gol olacağını hissettiğini söyledi.

Geçen sezon attığı kritik 3 golle takımına puanlar kazandıran, defansta görev yapmasına rağmen bu yıl da gollerine devam ederek 10 haftada 2 kez ağları sarsan 28 yaşındaki futbolcu, "Kimin gol attığı değil, Karşıyaka'nın ne yaptığı önemli" dedi.

Cenk Özbey yaptığı açıklamada, "Elazığ Belediye karşısında kazandığımız frikikle son şansımızı kullanıyorduk. Gol atacağımı hissettim ve topu öperek yere koydum. Vuruşum ise tam köşeden filelerle buluşunca dünyalar benim oldu. İyi ve birbirine çok yakından tanıyan oyunculardan kurulu bir takımız. Başkanımız, hocamız, Atilla ağabeyimiz, diğer antrenörlerimiz ve yöneticilerimiz bizi hep olumlu yönde teşvik ediyor, destekliyor. Golümden sonra yurt dışında olan başkan Turgay Büyükkarcı telefonla beni arayıp kutladı. Umarım hep birlikte bu sezon 2'nci Lig'e çıkışımızı kutlayacağız" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alzheimer Semineri Çarşı Kültür Merkezi'nde
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi Gıda Kontrol Laboratuvarı kuracak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?