ANA SAYFA > SPOR > Cenk Karace ile Belediye Başkanı Cemil Tugay bir araya geldi

Cenk Karace ile Belediye Başkanı Cemil Tugay bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cenk Karace ile Belediye Başkanı Cemil Tugay bir araya geldi

Karşıyaka'da Ağustos ayının sonunda yapılması beklenen olağan genel kurul öncesi camiadan bir kesiminin adaylık baskısı yaptığı eski başkanlardan Cenk Karace, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'la bir araya geldi.

Karace'nin Başkan Tugay ve ailesini ağırladığı geceye bir süredir camiadan eski yöneticilerle görüşmeler yapan Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi, Karşıyaka Belediyespor Asbaşkanı Dr. Kaan Akacun ve Cenk Karece'nin kardeşi, Pınar Karşıyaka'nın eski yöneticilerinden Tolkar Karace de aileleriyle birlikte katıldı. Gecede kulüple ilgili görüş alışverişinde de bulunulduğu, Kareşıtyaka Belediye Başkanı Tugay'ın futbol takımıyla ilgili projelerini paylaştığı öğrenildi.
Yeşil-kırmızılılarda Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın Karşıyaka Spor Kulubü Başkanı Turgay Büyükkarcı'yla arası, Büyükkarcı'nın kendisini hedef alan sert açıklamaları sonrası açılmıştı.
Mevcut yönetimde seçildiği ilk dönemde asbaşkan olarak yer alan Cenk Karace, ardından Başkan Büyükkarcı'yla ters düşerek istifa etmişti. Karace, henüz adaylık için yeşil ışık yakmazken 2.5 yıldır başkanlığı yürütüp yeniden aday olacağını açıklayan Turgay Büyükkarcı, liste çalışmalarını sürdürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sek Henry Pınar Karşıyaka'da
Sonraki Haber Sarıca: Zirveye aday bir Pınar Karşıyaka izlettireceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?