ANA SAYFA > SPOR > Canın sağ olsun Kaf Kaf…

Canın sağ olsun Kaf Kaf…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Canın sağ olsun Kaf Kaf…

SİgortaShop Kadınlar 1. Voleybol Ligi play off yarıfinal turunda Bolu Belediyespor’a 3-0 yenilen ve grubunu 3. Sırada tamamlayan Karşıyaka finale kalamadı.

Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan turnuvanın son maçında Karşıyaka 2 yabancısıyla çok iyi defans yapan Bolu Belediyespor karşısında bir kez bile öne geçemedi. 
Kazananın final grubuna kalacağı karşılaşmaya iyi başlayan bolu Belediyespor 6-2 geriye düşünce ilk molasını aldı. Teknik molaya da 12-7 geride giren Karşıyaka, 18-8 ile 10 fark geriye düştü ve 19-13’de farkı 6 sayıya indirdi. Bolu Belediyespor mola aldı ve mola sonrası oyuna ağırlığını koyarak seti 25-16 kazandı.
İkinci sete de iyi başlayan Bolu Belediyespor oldu. 5-1’den sonra, Karşıyaka 9-4 geriye düşünce ilk molasını aldı. Teknik molaya da 12-4 önde giren Bolu13-6’da Karşıyaka’ya ikinci molasını aldırdı. 17-12’de fark 5 sayıya düşünce bu kez molayı Bolu aldı. Mola sonrası yine etkin olan Bolu seti 25-18 kazanıp 2-0 öne geçti.
3. Sete yine Bolu iyi başlangıç yaptı. 3-0 öne geçtikten sonra Karşıyaka 6-4 ile farkı 2 sayıya indirdi. Bolu 10-9 öndeyken ilk molasını aldı. Teknik molaya da 12-9 önde giren Bolu farkı açmaya başladı ve seti 25-12 maçı da 3-0 kazanarak Adamspor’dan sonra 2. Sıradan final grubuna kaldı.
Diğer grupta da finale Edremit Belediyesi Altınoluk,  SigortaShop Kalecik Belediyesi final grubuna kaldı. 
Puan Durumu
1 Grup:
1.Edremit Belediyesi Altınoluk – 8 puan
2.Sigorta Shop Kalecik Belediyesi – 6 puan
3.Nevşehir Belediyespor – 4 puan
4.Göztepe – 0 puan
2.Grup
1.Adam Voleybol – 9 puan
2.Bolu Belediyespor  – 6 puan
3.Karşıyaka– 3 puan
4.İstanbul BBSK – 0 puan
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Belediyesi’nden esnafa ramazan desteği
Sonraki Haber OGM Ormanspor-Pınar Karşıyaka maçı ertelendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?