ANA SAYFA > GÜNDEM > Canan Arıtman son yolculuğuna uğurlandı

Canan Arıtman son yolculuğuna uğurlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Canan Arıtman son yolculuğuna uğurlandı

72 yaşında hayata gözlerini yuman eski CHP milletvekili tıp doktoru Canan Arıtman, toprağa verildi.

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören ve cuma gecesi rahatsızlanarak hayatını kaybeden Canan Arıtman için Bostanlı Hacı Mustafa Beşikçioğlu Camii'nde kılınan öğlen namazının ardından tören düzenlendi.

Törene Arıtman'ın ailesi ve sevenlerinin dışında; CHP İzmir Milletvekilleri, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ilçe belediye başkanları, CHP ilçe başkanlarının yanı sıra İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, eski AKP İzmir Milletvekili Necip Kalkan da katıldı.

Kılınan namazın ardından Arıtman'ın cenazesi Doğanay Mezarlığı'na defnedildi.

Törene TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de çelenk gönderdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Memleket Partisi Genel Başkanı İnce'den Zübeyde Hanım'ın anıt mezarına ziyaret
Sonraki Haber Koşamayanlar için koştular

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?