ANA SAYFA > GÜNDEM > Çanakkale Şehitleri Karşıyaka'da anıldı

Çanakkale Şehitleri Karşıyaka'da anıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çanakkale Şehitleri Karşıyaka'da anıldı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıldönümü programı Karşıyaka’da gerçekleştirildi.

Karşıyaka Hükümet Konağı Bahçesindeki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan anma günü etkinlikleri, Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikler ile devam etti.
Çelenk koyma törenine; Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Muzaffer Karayılanoğlu, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Hakan Tolungüç, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Müftü İsa Gürler, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutan Vekili Cesur Yiğit,  Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, siyasi partilerin, STK’ların yönetici ve temsilcileri, gaziler, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Karşıyaka Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Deniz Baykal Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte Saygı Duruşu ve İstiklal Marşından sonra Karşıyaka Anadolu Lisesi Müdürü Şafak Yılmaz günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.
Konuşmalardan sonra Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ile ilgili yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri Kaymakam Çalışır, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Hakan Tolungüç ve Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Muzaffer Karayılanoğlu tarafından verildi.
Daha sonra öğrenciler tarafından şiirler okundu, öğrenciler tarafından savaş anıları canlandırıldı, kahramanlık türküleri söylendi.
Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Muzaffer Karayılanoğlu, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Hakan Tolungüç, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Müftü İsa Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cenk Benli, İlçe Jandarma Komutan Vekili Cesur Yiğit, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kurmay Cin, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, AK Parti İlçe Başkanı Didem Keseli, siyasi partilerin, STK’ların yönetici ve temsilcileri, gaziler, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. 
Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vapur seferleri iptal edildi
Sonraki Haber Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi 2071 Mehteran Bölüğü'nden harika kutlama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?