ANA SAYFA > ÇEVRE > Çamlık sokağı yenileniyor

Çamlık sokağı yenileniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çamlık sokağı yenileniyor

Karşıyakalıların Çamlık olarak isimlendirdiği 1743 Sokak yenileniyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, bölgedeki yağmur suyu kanal hattı yenileme çalışmalarını tamamlaması üzerine bu kez sahaya Karşıyaka Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri indi. Ekipler, 630 metre uzunluğunda kaldırım düzenlemesi ve parke taşı uygulamasına başladı.
Karşıyaka Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, “Aksoy Mahallesi’ne bağlı olan 1743 Sokak’ta zaman içerisinde oluşmuş yıpranmalar, bozukluklar ve çeşitli sorunlar vardı. Vatandaşlarımızın da şikâyetlerine yol açan bu sıkıntıları çözmek üzere çalışmalarımıza başladık. Bunun öncesinde İZSU da yağmur suyu kanal ve temiz su hatlarını da yeniledi. Hizmetleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Kalan düzenlemelerimizi de kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Kentimizi daha yaşanabilir hale getirmek, sorun ve ihtiyaçlara çözüm sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Adile Naşit İzmir’de ölümsüzleşti
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Duyarlı vatandaş Duyarlı vatandaş 12.12.2020

Hele şükür

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?