ANA SAYFA > GÜNDEM > B.Yıldız İşçimenler Ünsal'dan Karşıyakalılara teşekkür...

B.Yıldız İşçimenler Ünsal'dan Karşıyakalılara teşekkür...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
B.Yıldız İşçimenler Ünsal'dan Karşıyakalılara teşekkür...

Karşıyaka Belediye Başkanlığına seçilen B.Yıldız İşçimenler Ünsal, Karşıyakalılar'a teşekkür etti. İşçimenler'in sosyal medyadan yayınladığı teşekkürü şöyle:

"Sevgili Karşıyakalılar
Beni bu göreve layık gören, sahada, sokakta, sandıkta bana destek olan tüm arkadaşlarıma, kardeşlerime, büyüklerime minnettarım.
Şimdi; doğduğum, büyüdüğüm, çalıştığım, kulübünde spor yaptığım, beni ben yapan Karşıyaka’ya borcumu ödeme zamanı. Hiçbirinizin güvenini boşa çıkarmayacağım. Ailemin bana emanet ettiği, onur duyduğum bir geçmişle adayınız oldum.  Onurlu bir şekilde görevimi tamamlayacağım. Karşıyaka için Türkiye aşkıyla çalışan kimsenin yüzü yere eğilmeyecek. Karşıyaka’yı hep birlikte, tüm Karşıyakalılarla birlikte yöneteceğiz.
Ümidim ve hayalim şu:
5 yıl sonra yeni bir Türkiye’de konuşuyor olacağız.
Başlarımız dik, sırtımız pek olacak.
Karşıyaka’da daha iyi bir Türkiye umudu tarihin hiçbir döneminde sönmedi. Önümüzdeki beş yılda bu umut meşalesi daha da kuvvetle parlayacak. Karşıyakalılar olarak, İzmirlililer olarak bu umut ışığını Türkiye’ye yaymak bizim görevimiz.
Atatürk’ün ve Zübeyde Hanım’ın kenti Karşıyaka’dan tüm İzmir’e ve Türkiye’ye selam olsun.."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yıldız İşçimenler Ünsal, EÇEV Başkanlığını bıraktı
Sonraki Haber Büyükşehir ilaçlama çalışmalarına hız verdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?