ANA SAYFA > SPOR > Büyükoral: Gündeme seçim maddesi de eklenebilinir

Büyükoral: Gündeme seçim maddesi de eklenebilinir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükoral: Gündeme seçim maddesi de eklenebilinir

Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral 6 Kasım'da yapıalacak Mali Genel Kurul'a seçim maddesinin de eklenebileceğini belirtti. Büyükoral'ın açıklaması şöyle:

"Sevgili Karşıyakalılar,

Kulüp başkanımız ve yönetim kurulumuzun iyi niyetle çaba harcadığı fakat dağ gibi büyüyen sorunların üssesinden tek başına gelemeyeceğini görerek 2 aydır gerek holdingle gerek eski başkanlar ve camia büyükleriyle yaptığım toplantı ve görüşmeler sonuç vermemiştir.

Bu kritik dönemde Divan kurulu başkanlığına aday olmayacağımı, bir camia büyüğü başkanlığında tüm camiayı kucaklayan önemli isimlerden oluşturulması ve oluşacak yeni kurulun hükümet, belediyeler, holding ve iş aleminde karşılık bulması, hızla lobi çalışması yapması gerektiğini dile getirmeme rağmen etkin ve tüm camiayı kucaklayacak bir Divan yönetimi çıkmamıştır.

Yapılan divan genel kurulunda seçimin Ocak ayına ertelenmesi kabul görmüştür.

Daha da geç olmadan 15-20 gün içinde yeni Divan Kurulu oluşturulmalıdır.

6 Kasım’da yapılacak genel kurulda her konunun açıkca konuşulması ile gündeme seçim maddesi de eklenebilinir.

En önemlisi yıkımı engellemek için özverili taraftarlarımızın başlattığı kampanyaya başta Belediye ve Holding olmak üzere tüm camiamızın destek vermesi gerekir .K.S.K’nin zor şartlarda nasıl birlik ve beraberlikle ayağa kalkacağını gösterme gününüdür.

Tribünlerdeki gibi “KARŞIYAKALI OLAN AYAĞA KALKSIN” "

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aşk Festivali Çeşme'ye çok yakıştı
Sonraki Haber Komiser yardımcısı intihar etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?