ANA SAYFA > SPOR > Büyükkarcı: Taraftarın gurur duyacağı bir takım olacak

Büyükkarcı: Taraftarın gurur duyacağı bir takım olacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükkarcı: Taraftarın gurur duyacağı bir takım olacak

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Basketbol Süper Ligi'nde heyecan veren, sonuç ne olursa olsun savaşan bir takım yarattıklarını, 3'üncü Lig'deki futbol takımında ise göreve getirdikleri teknik direktör Soner Tolungüç'ün uzun vadeli projenin en önemli unsuru olduğunu söyledi.

Büyükkarcı, lige 2'de 2'yle lider başlayan basketbol takımıyla taraftarlara güzel bir sezon yaşatmak adına önemli adımlar attıklarını belirtti. Büyükkarcı, "A Milli Takım Antrenörümüz Ufuk Sarıca'yı yeniden takımımızın başına getirdik. Karşıyaka'nın hatta tüm İzmir'in gurur duyacağı bir takım yarattık. Şu andaki takımımız çok iyi ancak çok da yeni bir ekip olduğumuz unutulmamalı. İleride çok daha iyi olacağız, bundan hiç kuşkum yok. Karşıyaka taraftarının gurur duyacağı bir takım olacak" dedi.

Başkan Büyükkarcı, "Sonuç ne olursa olsun önce sahada mücadele eden, terinin son damlasına kadar savaşan bir takım olacak, bundan hiç kuşkum yok" diye konuştu.

Futbolda da güzel günler için önemli adımların atıldığını belirten Büyükkarcı, "Soner Tolungüç, Ufuk Sarıca gibi çalışmayı çok istediğimiz bir antrenördü ve en baş listemizdeydi. Onu da takımın başına getirdik ve doğru bir karar aldığımızı son 2 maçta gördük. Soner Tolungüç, bizim futbolda da uzun vadeli projelerimizin en önemli unsurlarından bir tanesi. Bu sezonda da sonuna kadar Play-Off mücadelemiz sürecek. En kısa zamanda layık olduğumuz üst sıralara yükseleceğimizden hiç kuşkumuz yok. Futbolcu kardeşlerimize, teknik heyetimize ve sportif direktörümüz Atilla Güneş'e güvenimiz tam" açıklamasını yaptı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP’li Sertel Adalet Bakanına sordu: Cezaevlerinde Deprem Acil Eylem Planı var mı?
Sonraki Haber Yakın tarihimizin müzikal belgeseli 18 Ekim’de İzmir’de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?