ANA SAYFA > SPOR > Büyükkarcı: Kimse öküz altında buzağı aramasın

Büyükkarcı: Kimse öküz altında buzağı aramasın

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükkarcı: Kimse öküz altında buzağı aramasın

Play-Off yarışında havlu atarak üst üste 6.sezon bu ligde kalması kesinleşen Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı, mali genel kurulun tarihiyle ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Mali genel kurulun 18 Temmuz'da yapılacağını açıklayan yönetimin kararı başta başkanlığa aday olan İlker Ergüllü olmak üzere sosyal medyada taraftardan tepki çekerken Büyükkarcı, "Haziran sonuna kadar sezonun devam etme ihtimali var. Kimse öküz altında buzağı aramasın. Mali genel kurul için en doğru zaman Temmuz ayı" dedi.

Başkan Turgay Büyükkarcı, "Haziran sonu itibariyle temiz bir bütçe ve mali genel kurul yapılabilir. Yarım kalan işlerin sonlanması ve ilgili genel kurulu bilgilendirme yapılması konusunda en uygun tarih Temmuz. Zaten zamanı geldikçe açıklamalar yapılacak. İlk defa olan bir şey değil. Öyle tartışmalı olarak lanse edilmesi yanlış. Camiamızda da bu işlerin temmuz ortasında yapılması gerektiği konuşuluyor. Yani sezon bittiğinde ve yeni sezon açılmadan yapıyoruz. Mali genel kurul için en doğru zaman Temmuz ayı" açıklamasını yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Körfezi'nde midye operasyonu
Sonraki Haber 19 Mayıs 1919

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?