ANA SAYFA > SPOR > Büyükkarcı: Kararı destekliyor ve saygı duyuyoruz

Büyükkarcı: Kararı destekliyor ve saygı duyuyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükkarcı: Kararı destekliyor ve saygı duyuyoruz

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun aldığı liglerin sonlandırılması kararını desteklediklerini ve saygı duyduklarını söyledi.

Büyükkarcı'nın yazılı açıklaması şöyle: 

"Türkiye Basketbol Federasyonu, gerçekleştirdiği toplantı sonunda yaptığı açıklama ile ING Basketbol Süper Ligi 2019-2020 sezonunun dün itibarıyla sona erdiğini duyurmuştur. TBF tarafından alınan; ligimizdeki tüm sporcuların, antrenörlerin, çalışanların ve taraftarların sağlığını korumaya yönelik bu kararı destekliyor ve saygı duyuyoruz. 

Hem ligde hem de Avrupa Kupası'nda sezon başından beri muhteşem bir performans sergileyen, bütçesi ile oranladığımızda elde ettiği başarının hiç kuşkusuz ligin zirvesinde yer aldığı, tüm otoritelerin favorisi hâline gelmiş takımımızda, sezonun bu denli güzel geçmesinde emeği olan; başta Büyük Karşıyaka Taraftarı'na, ana sponsorumuz Pınar'a, yönetim kurulumuza ve basketbol şube yönetimimize, hocamız Ufuk Sarıca'ya ve teknik ekibimize, genel menajerimiz Selim Çınar'a, idari kadromuza, oyun-cularımıza ve kulüp çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. 

Gurur duyduğumuz bu sezonun yaşanmasında göstermiş olduğunuz performans için emeğinize sağlık, yüreğinize sağlık. Sağlıklı günlerde, hedefimizin peşinde emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. 

Ayrıca, Koronavirüs salgını nedeni ile tedavi gören tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, ortaya koydukları büyük mücadeleden ve yoğun emeklerinden dolayı tüm sağlık çalışanlarına bir kez daha minnettar olduğumuzu ifade ediyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dikili’de berber ve kuaförlere yüz siperliği
Sonraki Haber Halkın Bakkalı'nın ikinci şubesi Gültepe'de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?