ANA SAYFA > SPOR > Büyükkarcı: Gündemimizde seçim yok

Büyükkarcı: Gündemimizde seçim yok

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükkarcı: Gündemimizde seçim yok

Karşıyaka'da gözler Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) sezonun geri kalan bölümü için vereceği karara çevrildi. Başkan Büyükkarcı "Gündemimizde seçim yok" dedi.

Play-off hattında yer alan yeşil-kırmızılılar son 6 karşılaşma oynanmadan ligin direkt play-off maçlarına geçilerek devam etmesini isterken, Başkan Turgay Büyükkarcı TFF'nin kararı ne olursa olsun şampiyonluk için mücadele edeceklerini söyledi. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan canlı yayında konuşan Başkan Büyükkarcı, ağustos ayında yapılacak genel kurulda göreve devam etmeyi düşündüklerini ancak gündemlerinin ilk sırasında futbol takımının olduğunu vurguladı.

Şu andaki tek gündemlerinin futbol takımı olduğunu belirten Turgay Büyükkarcı, "Karşıyaka'nın geleceğini dizayn etmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Gündemimizde seçim yok. Önceliğimiz amiral gemimiz futbolcun oynayacağı play-off müsabakaları. Futbolda büyük emekler verildi. Federasyonun kararı ne olursa olsun şampiyon olmak için mücadelemizi edeceğiz. Umarım üst lige çıkar ve layık olduğumuz yere emin adımlarla ilerleriz" dedi.

Görevde oldukları 2.5 yıllık süreçte kulübün kaybettiği güveni kazandıklarını ifade eden Başkan Turgay Büyükkarcı, "Herkesin güvendiği ve destek olmak için çabaladığı bir yönetim olduk. Bu güveni kazanmak sportif başarılar kadar önemli" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer kültür üreticileriyle bir araya geldi
Sonraki Haber İZSU, Torbalı ve Urla’da paket arıtma tesisleri kuruyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?