ANA SAYFA > SPOR > Büyükkarcı: Belediyeden destek göremiyoruz

Büyükkarcı: Belediyeden destek göremiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükkarcı: Belediyeden destek göremiyoruz

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı belediyeden destek göremediklerini açıkladı.

Turgay Büyükkarcı bir basketbol web sitesine yağptığı özel açıklamasında "Maalesef belediyeden beklediğimiz ölçekte destek görmüyoruz" derken, basketbvolda atılım içinde olduklarını söyledi. ..

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı a.çıklamasına şunkları söyledi:
"Zor bir süreçten geçtik ama sonunda içime çok sinen bir kadro kurduk. Antrenmanlarda gördüğüm kadarıyla sert, karakterli, disiplinli olduğumuzu söyleyebilirim. Koçumuz Özhan'dan çok umutluyum. Burada büyük sıçrama yapacağından eminim. İnanılmaz çalışkan bir insan... Genel menajerimiz Selim Çınar konusuna çok hakim ve ayrıca çok iyi bi Karşıyakalı. Bana göre Türkiye'nin en iyi genel menajerlerinden biri. Yönetimimiz de son derece istekli ve ilgili. Pınar sayesinde sezon sonuna kadar ödemelerimizi dövizdeki beklenmedik yükselişe rağmen garanti ettik. FIBA'daki transfer yasağımızı da yapılandırma suretiyle önümüzdeki günlerde kaldıracağız. Yıllar sonra ilk kez denk bütçe oluşturduk. Karşıyaka iyi anlamda 2-3 yıl sonra bambaşka yerlerde olacak. Play-off'lara iyi bir yerden girebileceğimizi söyleyebilirim. Salon sorunumuz büyüyor. Maalesef belediyeden beklediğimiz ölçekte destek görmüyoruz. 50 yıldır basketbolun içinde olan bu kulüp çok daha fazla desteği hak ediyor. 10 bin kişilik salon projesinden vazgeçmiş değiliz. Bununla ilgili olarak önümüzdeki günlerde Ankara'ya gidip yetkililerle görüşeceğim."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Eshat Vuruşkan vefat etti
Sonraki Haber Karşıyaka Zafer Bayramı'nı fener alayı ve zafer türküleri ile kutlayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?