ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Büyük Beden Eşofman Takımı

Büyük Beden Eşofman Takımı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyük Beden Eşofman Takımı

Kilolu bayanların şıklık ve rahatlıktan ödün vermeden kullandığı eşofmanlar günlük koşturmaca içinde ve spor yaparken oldukça konforlu olmaktadır.

Büyük beden eşofman takımı ile özgür beden hissini sonuna kadar yaşacaksınız. Belirli bir kalıpta tasarlanmamış olan ve sadece büyük beden olarak tasarlanan bu ürünlerin içinde çok rahat hareket edebileceksiniz.

Farklı özel zevklere hitap eden, kesimleri ile vücudunuzu çok zarif gösteren ve son derece kaliteli kumaşlardan tasarlanmış olan büyük beden eşofmanlara hayran kalacaksınız. Büyük beden anlayışınıza farklı bir soluk getirecek olan tasarımlar arasından seçim yaparken oldukça zorlanacaksınız.

Bu Takımlar Çok Rahat

Büyük beden olmak demek hayatın gerisinde kalmak demek değildir. Büyük beden eşofman takımı ile her türlü aktivitenizi terlemeden ve çok rahat hareket ederek kolayca halledebileceksiniz.

Basen, göbek bölgesindeki kusurlarınızı örten şekilde tasarlanmış olan büyük beden eşofmanlarda dilerseniz alt kısım için tayt seçeneği de bulunmaktadır. Ayrıca XL bedenden başlayarak 5 XL aralığında tüm bedenleri bulabilmektesiniz. Ayrıca geniş renk skalası ile sizi anlatan en güzel ve canlı renkleri bulabilirsiniz. https://www.bilcee.com/buyuk-beden-kadin-esofman-takimi sayfasında çeşitli renk ve modelde eşofmana ulaşabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dokuz Eylül'de MutlulOOk etkniliği
Sonraki Haber Fırtına İzmir'deki deniz ulaşımını durdurdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?