ANA SAYFA > İZMİR > Bucalı kadınlar geleceğini kuracak

Bucalı kadınlar geleceğini kuracak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bucalı kadınlar geleceğini kuracak

Kadınların istihdama ve sosyal yaşama daha fazla katılım sağlamaları için önemli çalışmalara imza atan Buca Belediyesi, Geleceğini Kuran Genç Kadınlar Projesi’nin paydaşı oldu. Proje kapsamında verilen eğitimde, kadınlara sahip oldukları kültürel, ekonomik ve siyasal hakları anlatıldı.

Buca Belediyesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı iş birliğinde Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Sabancı Vakfı tarafından yürütülen Geleceğini Kuran Genç Kadınlar Projesi’ne katılım sağladı. 
Proje kapsamında, Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Merkezi’nde eğitim düzenlendi. Proje Eğitmeni Düriye Kayserlioğlu, 18-29 yaş arasında istihdama katılamamış kadınlara sahip oldukları kültürel, ekonomik, siyasal hakları anlatarak ekonomik, sosyal ve kamusal alanda güçlenmelerine yönelik bilgilendirme yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soyer: Yoksulluğa karşı birlikte mücadele şart
Sonraki Haber Karşıyaka'da ayrılık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?