ANA SAYFA > İZMİR > Bucalı gençlerden muhteşem performans

Bucalı gençlerden muhteşem performans

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bucalı gençlerden muhteşem performans

Sanatın her dalını ilçe sokaklarında yaşatan Buca Belediyesi, tiyatroseverleri buluşturan etkinliklere imza attı. Buca Çarşı Amfi Tiyatro’da düzenlenen ücretsiz tiyatro gösterileri, izleyenlerin keyif dolu saatler geçirmelerini sağladı.

Kenti, kültür ve sanat etkinlikleriyle İzmir’in sanat merkezi yapmayı hedefleyen Buca Belediyesi’nin Tarık Akan Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu, iki hafta üst üste tiyatro gösterileri düzenledi. Buca Çarşı Amfi Tiyatro’da, koronavirüs tedbirleri kapsamında sahneye konan oyunlar büyük ilgi gördü. 

Tiyatro gösterilende genç yetenekler, başarılı performans sergiledi. İzleyicilerden büyük alkış alan gençler, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’a kendilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Hayatın yorgunluğu içinde keyifli bir mola veren Bucalılar ise kahkahaya doydu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da vatandaşlara temizlik hizmeti
Sonraki Haber Başkan İduğ Naldöken’de STK temsilcileriyle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?