ANA SAYFA > İZMİR > Bucalı çocuklar tiyatroya doydu

Bucalı çocuklar tiyatroya doydu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bucalı çocuklar tiyatroya doydu

Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Konferans Salonu’nda Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamında çocuklar için ücretsiz tiyatro günleri düzenlendi.

İlk gün Nasreddin Hoca adlı oyun sahneye konuldu. İkinci gün ise teknoloji bağımlılığını anlatan Sihirli Dünya Müzikali sahnelendi. Büyük ilgi gören oyunlarda aileleriyle birlikte salonu dolduran minikler, birbirinden keyifli saatler geçirdi. Öte yandan, Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu da Aşk-ı Medya oyunu ile Şakamara adlı doğaçlama tiyatro gösterisini sahneledi.

Sanata ve sanatçıya büyük önem verdiklerini belirten Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, kültür ve sanat etkinliklerinin devam edeceğini söyledi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kurt: SGK sahte sigortalılığa göz yummayacak
Sonraki Haber Menderes Belediyesi’nden ilaçlama seferberliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?