ANA SAYFA > İZMİR > Buca’da miniklere çevre eğitimi

Buca’da miniklere çevre eğitimi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Buca’da miniklere çevre eğitimi

Sürdürülebilir bir çevre yaratmak için farkındalık çalışmaları yürüten Buca Belediyesi, “Sıfır Atık Projesi” kapsamında Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı protokol çerçevesinde okullarda sıfır atık eğitimine başladı.

Belediyenin çevre mühendisleri, Çamlık Şehit Hüseyin Tolga Hepgül İlkokulu’nda küçük  öğrencilere çevre kirliliği, atık oluşumunun engellenmesi veya azaltılması, atığın oluşması durumunda atıkların kaynağında ayrıştırılması ve geri dönüşümünün sağlanması gibi konularda detaylı bilgilendirme yaptı. İnteraktif şekilde gerçekleştirilen eğitimleri ilgiyle takip eden minikler, merak ettikleri soruların da yanıtlarını aldı. 

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, daha temiz ve yaşanabilir güzel bir gelecek için farkındalık eğitimlerini sürdüreceklerini ifade etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Celal Atik Yüzme Havuzu'nun üstü kapatıldı
Sonraki Haber Karaburun Belediyesi’nden depremzedelere müjde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?