ANA SAYFA > İZMİR > Buca’da koronavirüse karşı üst düzey güvenlik önlemleri

Buca’da koronavirüse karşı üst düzey güvenlik önlemleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Buca’da koronavirüse karşı üst düzey güvenlik önlemleri

Koronavirüs salgınının tırmanışa geçtiği bugünlerde, Buca Belediyesi kent genelindeki dezenfeksiyon çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Belediye ekipleri, Buca’daki 47 mahallede vaka görülen konutların yanı sıra tesisler, camiler, sağlık kuruluşları ve kamusal alanlar da Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü onaylı ilaçlarla ücretsiz olarak dezenfekte çalışması yapıyor.

Salgın sürecinin başından itibaren tüm birimlerini alarma geçirdiklerini hatırlatan Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, “Ekiplerimiz ile teyakkuz halindeyiz. Ancak vatandaşlarımızın da aldığı önlemleri arttırmaları gerekiyor. Biz bu konuda da bilinçlendirme çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın zorunda olmadıkça evlerinden çıkmamalarını istiyoruz. Dışarıda ise maske, mesafe ve hijyen kuralına uymanın olmazsa olmazımız olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. Bu süreci atlatıp sağlıklı günlere kavuşabilmek için hep beraber mücadele etmek zorundayız” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Narlıdere’de virüse karşı gece mesaisi
Sonraki Haber Karşıyaka haftayı karlı kapattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?