ANA SAYFA > İZMİR > Buca’da kırsaldaki can dostlarına mama desteği

Buca’da kırsaldaki can dostlarına mama desteği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Buca’da kırsaldaki can dostlarına mama desteği

Sokak hayvanlarının sağlıklı bir yaşam sürmeleri için çalışmalar yürüten Buca Belediyesi, soğuk hava koşullarının etkisini gösterdiği bugünlerde mama desteğini artırdı.

Kent merkezindeki beslenme odaklarına düzenli olarak mama takviyesi yapan ekipler, kırsal bölgelerdeki can dostlarını da unutmadı. Belediye ekipleri, Kaynaklar mevkisi başta olmak üzere kırsaldaki sokak hayvanlarına da düzenli aralıklarla mama desteği yapmaya başladı. Ekipler, kuru mamanın yanı sıra restoranlardan çıkan yenilebilir durumdaki gıda artıklarını da can dostlarına ulaştırıyor.

Öte yandan, Buca Belediyesi ekipleri mama takviyesi için yaptıkları ziyaretlerde sağlık sorunu olan sokak hayvanlarını da tespit ediyor. Sokağın sert koşulları karşısında yaralanan can dostlarına da sahip çıkan belediye, hayvanların tedavi ve bakımlarını da gerçekleştiriyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber O Karşıyaka’dan, Karşıyakalı!..
Sonraki Haber Bornova’da taksicilerle işbirliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?