ANA SAYFA > İZMİR > Buca’da 23 Nisan Çocuk Şenliği başladı

Buca’da 23 Nisan Çocuk Şenliği başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Buca’da 23 Nisan Çocuk Şenliği başladı

Buca’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hafta boyunca bir dizi etkinlik planladı.

Etkinlikler, belediyenin erken çocukluk eğitiminde fırsat eşitliği yaratmak için hizmete açtığı yarı zamanlı ücretsiz okul öncesi eğitim merkezlerindeki kukla gösterileriyle başladı. Minikler gösterilerde eğlenceli zaman geçirdi.

Buca Belediyesi’nin düzenlediği şenlik kapsamında Işılay Saygın (eski Kasaplar) Meydanı’nda da 23 Nisan Cumartesi ve 24 Nisan Pazar günleri 12.00-17.00 saatleri arasında oyun parkurları kurulacak, yetenek atölyeleri ve çeşitli çocuk yarışmaları yapılacak.

23 Nisan Çocuk Şenliği çerçevesinde köyler belgesinde Tiyatro Toprağın’ın “Zeliş Parkta” adlı çocuk oyunu sahneye konacak. Tüm çocukların ücretsiz katılabileceği tiyatro gösterisi, 20 Nisan Çarşamba Yıldızlar’da, 21 Nisan Perşembe Belenbaşı’nda, 22 Nisan Cuma Kırklar’da ve 24 Nisan Pazar Vali Kutlu Aktaş Parkı’nda saat 15.30’da sergilenecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Selvitopu, Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi inşaatını inceledi
Sonraki Haber Çiğli Belediyesi’nden 23 Nisan’da çocuklara özel festival

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?